Anlık Bildirim

(Güncelleme) Zam öncesi PlayStation Plus üyelik uzatma işlemi 2025 ile sınırlandırıldı

Sony, küresel olarak PlayStation Plus yıllık abonelik planlarına hatırı sayılır ölçüde zam uygulayacağını açıklamıştı. Şimdi ise PlayStation Plus üyelik uzatma 2025 ile sınırlandırıldı.
PlayStation Plus üyelik uzatma işlemi 2025 ile sınırlandırıldı Tam Boyutta Gör
Güncelleme: Kullanıcılardan edinilen son bilgilere göre an itibariyle 2025 tarihli bir sınırlandırma bulunmuyor. PlayStation'dan edindiğimiz bilgilere göre yakın bir tarihte abonelik yenileme ile ilgili resmi bir açıklama yapılacak. Orijinal içeriği aşağıdan okuyabilirsiniz.

Sony, kısa süre önce yaptığı açıklamada küresel olarak PlayStation Plus 12 aylık aboneliklerinin fiyatını tüm katmanlarda artıracağını duyurdu.  Hatırı sayılır ölçüde zamlanacak olan servisin Türkiye fiyatlarının da yükselmesi bekleniyor. Oyuncular ise zamlardan önce üyeliklerini birkaç yıl veya daha fazla miktarda uzatmaya başlamıştı. Ancak görünüşe göre artık PlayStation Plus üyelik uzatma tarihine sınır getirildi.

PS Plus üyeliklerine tarih sınırı getirildi

PlayStation Plus üyelik uzatma işlemi özellikle Türkiye’de zamlardan etkilenmek istemeyen oyuncular için sıklıkla kullanılıyordu. Hatta geçtiğimiz haftalarda bir kullanıcı 27 yıllık PS Plus üyeliği satın almıştı. Aynı kullanıcı, Sony’nin zam kararından sonra üyeliğini 3 yıl daha uzatarak 30 yıla tamamlamıştı. Benzer şekilde zamlar gelmeden önce kullanıcılar çok yıllı satın alımlar yapmaya başladı. 

Ancak bir süredir hem DonanımHaber forumlarında hem de sosyal medya gördüğümüz kadarıyla PlayStation Plus üyelik uzatma 2025 yılı ile sınırlandırılmış durumda. Kullanıcılar 2025’ten daha fazla üyeliklerini uzatamıyor. Uzatmaya çalışan kullanıcılar ise hata mesajıyla karşılaşıyor. Bunun Türkiye ile mi yoksa global bir sınırlama mı olduğu şimdilik belli değil. Ek olarak teknik bir sorun olma ihtimali de var. Ayrıca bu konuda hakkında bir resmi açıklama da bulunmuyor. Resmi bir açıklama yapıldığında içeriği güncelleyeceğiz.

Öte yandan 6 Eylül itibariyle Sony, yeni fiyatlandırmaya geçiyor. Bu tarihte Türkiye’deki fiyatların da yükselmesini bekliyoruz. Türkiye fiyatları için ise şimdilik bir bilgi yok. Sony’nin yaklaşık yüzde 30’luk zammı sonrası yeni PS Plus yıllık fiyatlandırmaları şu şekilde olacak:

  • PlayStation Plus Essential 12 Aylık: 59,99 Dolar > 79,99 Dolar
  • PlayStation Plus Extra 12 Aylık: 99,99 Dolar > 134,99 Dolar
  • PlayStation Plus Premium/ Deluxe 12 Aylık: 119,99 Dolar > 159,99 Dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25882 kez okundu.
53 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, playstation plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim