Anlık Bildirim

Oyuncular için macOS Pro modu hazırlanıyor

Yakın zamanda MacBook Pro bilgisayarlarında performansı yükseltmek için özel bir moda sahip olacaksınız. macOS Catalina 10.15.3 beta sürümünde detaylar ortaya çıktı.

Oyuncular için macOS Pro modu hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Apple'ın MacBook Pro bilgisayarları standart kullanıcıların olduğu kadar profesyonel kullanıcıların da ilgisini çekiyor ancak yıllardır oyuncuları kendisine çekemediği bir gerçek. Apple yakın zamanda bunu değiştirebilir.

macOS Pro Mode nedir?

macOS Catalina 10.15.3 beta sürümünde ortaya çıkarılan bazı kod satırları Pro Mode şeklinde yeni bir modun hazırlığı olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonlardan hatırlayacağımız üzere bu mod sistemdeki enerji verimliliği planını iptal ediyor ve yongaları en hızlı seviyeye çekiyor.

Bu mod aşısı ısınma yapacağı için cihazdaki soğutma sistemi tam kapasiteye çıkıyor. Haliyle profesyonel modda enerji tüketimi de artıyor. Özellikle batarya ile çalışırken kullanım sürelerinde önemli düşüşler olacaktır.

Pro Mode sistemi oldukça zorlayacağı için belirli bir süre sonra otomatik olarak kapatılıyor. Ayrıca Apple'ın bu modu 16 inç MacBook Pro gibi üst seviye soğutma sistemi olan modeller için aktif edeceği tahmin ediliyor. Şimdilik bu özellik için net bir tarih mevcut değil.

Oyuncular için macOS Pro modu hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim