Anlık Bildirim

PS4 özel oyunu Ghost of Tsushima'nın geliştiricisi, yeni bir açık dünya oyunu için yazar arıyor

2020 yılının en önemli oyunlarından biri olan PlayStaiton özel oyunu Ghost of Tsushima'nın geliştiricisi Sucker Punch'ın resmi sitesindeki iş ilanı devam oyununu müjdeliyor olabilir.

PS4 özel oyunu Ghost of Tsushima'nın geliştiricisi, yeni bir açık dünya oyunu için yazar arıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sucker Punch Productions'ın bu yılın önemli oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima'nın devamı geliyor olabilir.

Son birkaç aydır Sucker Punch'ın iş ilanları yeni oyunları hakkında detayları ortaya çıkarıyor. Henüz Sucker Punch'ın duyurmuş olduğu bir oyun yok ancak daha önce paylaşılan iş ilanları Ghost of Tsushima'nın devamının yapıldığını düşündürüyor.

Bu sefer yayınlanan iş ilanında ise bir açık dünya oyununda karakter odaklı etkili hikayeler yazabilecek bir yazar aranıyor. Detaylara baktığımızda ise duygusal hikayeler, akılda kalıcı karakterler ve güçlü diyaloglar yaratma becerilerine sahip bir yazar aradığını görebiliyoruz. İş ilanına buradan bakabilirsiniz.

Ghost of Tsushima, 2020 yılında yayınlanan ve yılın en iyi oyunlarından biri olarak anılan bir oyundu. Bir sorun çıkmazsa devamını büyük bir ihtimalle göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim