Anlık Bildirim

Peugeot 308 ve elektrikli 2008 için yeni tarih 'son çeyrek' olarak açıklandı

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, yaptığı açıklamada yeni 308'in ve elektrikli 2008'i bu yılın son çeyreğinde tanıtacaklarını belirtti. 308'in ilk çeyrekte Türkiye'de olması bekleniyordu.

Peugeot 308 ve elektrikli 2008 için yeni tarih 'son çeyrek' Tam Boyutta Gör

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, bir basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Pazara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Anaç, yeni Peugeot 308 ve elektrikli 2008'i yılın son çeyreğinde getireceklerini söyledi.

Bundan 1 yıl önce tanıtılan yeni Peugeot 308, aradan geçen süreçte aldığı ödüllerle adından söz ettirmeyi başardı. Tasarımıyla beğeni toplayan model, şirketin yeni logosunu üzerinde taşıyan ilk otomobil olma özelliğiyle de öne çıkıyor. Yeni 308'in ilk çeyrekte geleceği açıklanmıştı ancak görünen o ki planlar değişti ve otomobilin gelişi son çeyreğe kaldı. Yeni 308'in station wagon versiyonu da bulunuyor.

Epeydir ülkemizde de satışta olan Peugeot 2008'in tamamen elektrikli versiyonu da ürün gamına yılın son çeyreğinde dahil olacak. Söz konusu model, Peugeot'nun Türkiye ürün gamındaki ilk tamamen elektrikli araç olacak. Elektrikli 2008, 136 beygirlik elektrik motoruna ve 50 kWsa batarya kapasitesine sahip. WLTP'ye göre tek şarjla 341 km'ye kadar sürüş menzili sunuyor.

İbrahim Anaç'ın açıklamalarına göre Peugeot Türkiye, 2022 yılında da SUV modellere ağırlık vermeye devam edecek. Anaç, "Satışlarımızın yüzde 50'den fazlası SUV'dan geliyor, gelmeye de devam edecek" diyor. Peugeot Türkiye, 2022 yılında pazardaki sıkıntılara rağmen yüzde 20 büyüme hedefliyor. Son olarak Anaç, yaz aylarında bir matrah güncellemesi beklediklerini de dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim