Anlık Bildirim

PlayStation Mağazası'nın sıradaki büyük indirimleri için tarih verildi

PlayStation geçtiğimiz saatlerde sıradaki büyük indirimlerini başlayacağı tarihi açıkladı. PlayStation Store'daki yeni indirimler 22 Aralık'ta başlayacak.           

PlayStation Mağazası'nın sıradaki indirim tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın resmi dijital mağazası PlayStation Store'da bildiğiniz gibi neredeyse her hafta farklı bir indirim başlıyor. Black Friday ve Yıl Sonu İndirimleri'nin ardından yeni indirimlerin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz saatlerde de tarih açıklandı.

22 Aralık'ta PS Store'da İndirim

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre PlayStation'ın Ocak İndirimleri, 22 Aralık'ta başlayacak. Ne yazık ki net bir saat verilmedi ancak öğlen saatlerinde başlayacağını düşünebiliriz. Aslında çok şaşırtıcı bir tarih de değil çünkü PlayStation indirimleri genel olarak çarşamba günleri başlıyor.

İndirime girecek oyunlar ve indirim oranları da ne yazık ki şu anda bilinmiyor. Ancak Far Cry 6'nın yüzde 40 civarında bir indirime gireceği tahmin ediliyor. Büyük bir ihtimalle Yıl Sonu Fırsatları indiriminde yer alan oyunlar dışında hemen hemen tüm oyunlar indirime girecektir. İndirimler başladığında sizlere yine haber vereceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim