Anlık Bildirim

Popüler kutu oyunu Wingspan dijital versiyonu ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunacak

Rahatlatıcı, kuş çeşitleri topladığımız kart oyunu Wingspan 20 Temmuz’da İOS kullanıcıları ile buluşuyor. Şu anda ön siparişte yer alan bu oyuna gelin yakından bir bakalım…

Hali hazırda popüler bir masa oyunu olan ödüllü strateji oyunu Wingspan, oyuncuların toplayabilecekleri 170 benzersiz kuş çeşidi sayesinde içlerindeki kuş bilimcileri keşfetmelerini sağlıyor. Bunun yanında kanatlı harika arkadaşlarımızın vahşi yaşam alanlarını kurarken, tek başınıza veya çevrimiçi olarak diğer oyuncularla rekabet edebilme şansına erişebiliyorsunuz.


Benzersiz kuş cıvıltıları ile meditasyon ortamı sunan oyunda yalnızca kuş sesleri değil, elde ettiğiniz kuşlarınızın benzersiz yetenekleride ön plana çıkarak farklı bir oyun deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. Örneğin; pelikanlar balık tutabilirken, şahinler avlanma konusunda pek çok yetenek sergiliyor olacak. Farklı kuş çeşitlerinin oluşturduğunuz yaşam alanına daha fazla türü entegre edebilecek çok fazla kombinasyonları var. Ayrıca her kuş size yumurta, yiyecek toplama veya daha fazla kart elde edeceğiniz yetenekler vererek farklı güçlendirmeler sunacak.


Kendi vahşi yaşam alanınızın koruyucusu olarak, oyunda yer alan üç habitattan (Forest, Wetland, Grassland ) birini seçmeniz gerekecek. Seçiminizi kuşlarınızın ortak barınma ihtiyaçlarına göre yaparak onlara gerekli şartları sağlamanız mümkün olacak. Her bir habitatı aynı oranda geliştirmek,     oyun içi doğal rezervlerinizi elinizdeki kuş çeşitliliğine bağlı olarak kullanmanızı kolaylaştıracak. Wingspan oyunu aynı zamanda kuş krallığınızı yönetirken size yaban hayatı konusunda geliştirici, faydalı ve ilginç bilgiler sunarken aynı zamanda arka planında yer alan rahatlatıcı müzikleriyle sizi doğanın bilinmez güzelliklerine götürebilecek.


Wingspan App Store’da ön siparişte yer alarak şimdiden almak isteyenler için $9.99’lık bir fiyata sahip. Aynı zamanda PC ve Switch versiyonlarıda mevcut olan oyunun Xbox versiyonu ise 18 Haziran’da oyuncularla buluşacak. Ayrıca oyunun resmi Discord hesabına katılarak hayranlar topluluğunda yerinizi alabilir, oyunla ilgili son gelişmelere ve haberlere ulaşmak için Facebook, Twitter gibi sosyal medya kanallarını ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim