Anlık Bildirim

Prime Video'ya Temmuz 2021'de eklenecek yapımlar belli oldu

Amazon'un video akış platformu olan Amazon Prime Video'ya Temmuz 2021 içerisinde eklenecek olan yapımlar belli oldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Prime Video'nun Temmuz 2021 listesi belli oldu Tam Boyutta Gör

Amazon'un 200 milyon aboneyi geçen Amazon Prime üyeliğine dahil olan Prime Video servisinin yeni içerikleri belli oldu. Temmuz ayında servise eklenecek olan içerikler geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Bu ay eklenecek 3 farklı yapıma baktığımızda şüphesiz en dikkat çekenin zaman yolculuğu temalı The Tomorrow War olduğunu söyleyebiliriz. The Tomorrow War şu anda Prime Video üzerinde erişilebilir durumda. Bu ay eklenen tüm yapımları aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca galeri kısmında da tüm yapımların görsellerini bulabilirsiniz.

Eklenen tüm yapımlar ülkemizde yalnızca Amazon Prime Video'da erişilebilir olacak. Amazon Prime ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda sadece 7,90TL. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Prime Video Temmuz 2021 Listesi

The Tomorrow War

Başrolünde Chris Pratt’in yer aldığı askeri bilim-kurgu filmi The Tomorrow War'da 2051 yılından gelen bir grup zaman yolcusu acil bir mesaj iletmek üzere Dünya’ya vardığında herkes şaşkına döner: Gelecekte, otuz yıl sonra, insanlık ölümcül bir uzaylı türüne karşı küresel bir savaşı kaybedecektir ve hayatta kalmak için tek umut, günümüz asker ve sivillerinin geleceğe gidip, savaşa katılmasıdır.

Making The Cut (Dikiş Tutturmak) 2. Sezon – 16 Temmuz

Yeni bir şehir, yeni tasarımcılar, aynı muhteşem tarz... “Dikiş Tutturmak” yeniden bir sonraki global moda markasını bulma görevinde. 16 Temmuz Cuma günü Amazon Prime Video Türkiye’de izleyicilerle buluşacak “Dikiş Tutturmak”ın ikinci sezonunda, sunucular Heidi Klum ve Tim Gunn’a jüri üyeleri dünyaca ünlü süpermodel Winnie Harlow ve pop moda ikonu Moschino Kreatif Direktörü Jeremy Scott eşlik ediyor.

Jolt – 23 Temmuz

Amazon Prime Video Türkiye’de 23 Temmuz Cuma günü yayına girecek eğlenceli aksiyon-gerilim filmi “Jolt”ün başrolünde Kate Beckinsale yer alıyor.  Yönetmen koltuğunda Tanya Wexler’ın oturduğu film hayatı boyunca acımasız, düzenbaz ve istismarcı olduğuna tanıklık ettiği kişilere karşı vahşice davranmasına neden olan nadir görünen bir nörolojik bozuklukla mücadele eden güzel ve alaycı bir kadın olan Lindy’nin (Kate Beckinsale) hikâyesine odaklanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim