Anlık Bildirim

Söylentiye göre birçok PlayStation oyunu PC için yolda ancak Bloodborne listede değil

FromSoftware oyunlarının veri madenciliği ve modlamasıyla tanınan Lance McDonald, birçok PlayStation oyununun PC'ye geleceğini bildiğini ancak Bloodborne'un bunlardan biri olmadığı söyledi.

PS4 özel oyunu Bloodborne PC'ye gelecek gibi durmuyor Tam Boyutta Gör

Daha çok konsola özel çıkan oyunları ile tanınan PlayStation, bildiğiniz gibi bazı oyunlarını PC'ye getirmeye karar verdi. Horizon Zero Dawn ve Days Gone da bu girişimin ilk oyunları oldu. Ancak oyuncuların bu oyunlardan çok daha fazla beklediği birkaç oyun var. Bunlardan biri de şüphesiz Bloodborne.

Bloodborne PC'ye Gelmeyebilir

FromSoftware oyunlarının veri madenciliği ve modlamasıyla tanınan Lance McDonald, geçtiğimiz günlerde bir söylenti ortaya çıkardı. Söylediğine göre şu anda birçok PlayStation oyunun PC sürümü için çalışılıyor ancak listede Bloodborne bulunmuyor. Ancak kendisinin yine de birgün böyle bir duyuru göreceğimize dair umudu var.

Ne yazık ki Lance McDonald hangi oyunların geleceğini veya Bloodborne'un neden listede olmadığını açıklamadı. Lance McDonald daha öncesinde FromSoftware'in iç işleyişi konusunda birçok bilgi sızdırmıştı. Bu yüzden güvenilir bir kaynak olduğunu ancak yine de resmi bilgi olmadığını belirtmekte fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim