Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, yarım yıldan uzun bir süredir piyasada. Ne yazık ki stok sıkıntısı sebebiyle çok fazla kişi PlayStation 5'e sahip olamadı. Ancak eğer PlayStation 5'i satın alabilen şanslı kişilerdenseniz Sony'nin beta programına kayıt yaptırabilirsiniz.
Beta Programına Kayıtlar Başladı
PlayStation Blog'da yayınlanan son makaleye göre bu programa kayıt yaptıran ve seçilen kişiler, PlayStation 5'in hazırlanan güncellemelerini yayınlanmadan önce deneyebilecek ve Sony'e geri bildirim verebilecek. Bu uygulama Xbox'ın Xbox Insider uygulaması ile neredeyse aynı diyebiliriz. Gelecek güncellemeler konusunda sizlerin de söz hakkı olacak.
Ne yazık ki bu beta programı yalnızca 18 yaşından büyük olanlar ve Amerika, Kanada, Japonya, İngiltere, Almanya ve Fransa'daki PlayStation 5 sahipleri katılabiliyor. İlerleyen süreçte PlayStation 5 yayıngınlaşınca ülke sayısı arttırılacaktır. Eğer bu ülkelerde yaşıyorsanız ve 18 yaşından büyükseniz buradaki sayfadan kayıt yaptırabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.