Anlık Bildirim

Son rapora göre PS5 8.64 milyon, Xbox Series ise 5.12 milyon sattı

VGChartz'ta paylaşılan verilere göre PlayStation 5 şu ana kadar 8.64 milyon adet satarken Xbox Series X/S ise 5.12 milyon adet satmış. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PS5 ve Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklandı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un ve Sony'nin yeni nesil konsolu Xbox Series X/S ve PlayStation 5 yaklaşık 7 aydır piyasada. Ne yazık ki çip sıkıntısı sebebiyle stoklar hala rahatlamış değil. Bu durum elbette satış sayılarını da etkiliyor. Geçtiğimiz saatlerde de VGChartz'ta yeni bir rapor paylaşıldı.

PlayStation 8.64 Milyon Adet Sattı

VGChartz'ın son paylaştığı verilere göre PlayStation 5 toplamda 8.64 milyon adet satmış. Elbette bu sayı resmi değil ancak bu tarz raporların genelde yaklaşık olarak doğru olduğunu söylemek gerek. Sony tarafından 31 Mart 2021'e kadar PlayStation 5'in 7.8 milyon sattığı resmi olarak açıklanmıştı. VGChartz'ın raporunun son tarihinin ne olduğu ne yazık ki bilinmiyor.

Microsoft'un yeni nesil konsolu ise VGChartz'ın raporuna göre 5.12 milyon adet satmış. Ne yazık ki Microsoft, Xbox One'dan bu yana satış sayılarını resmi olarak paylaşmamayı tercih ediyor. Bu yüzden Xbox için elimizdeki tek veri bu. Burada bulabileceğiniz listede PlayStation 5 ve Xbox Series dışında diğer konsolların da şu ana kadar ne kadar sattığı da bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9486 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, xbox ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim