Anlık Bildirim

Realme Buds Air 3'ün görüntüsü ortaya çıktı: Tasarımı netleşti

Çinli teknoloji devi Realme kablosuz kulaklık ailesini yeni bir modelle genişletecek. Yakında resmiyet kazanması beklenen Realme Buds Air 3'ün nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacağı belli oldu.

Realme Buds Air 3'ün görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme markası çok yakında yeni bir kablosuz kulaklık piyasaya sürecek. Realme Buds Air 3 adı altında pazara giriş yapacak modelin yüksek kaliteli görüntüsü yayınlandı. Ayrıca cihazın teknik özellikleriyle ilgili bazı detaylar da gün ışığına çıktı.

Aktarılan bilgilere göre Realme Buds Air 3 tek şarjla 7 saat kullanım süresi sunacak. Şarj kutusunun desteği ile bu süreyi 30 saate çıkarmak mümkün olacak. Kablosuz kulaklıkta 40 dB'e kadar gürültü bastırma sağlayan aktif gürültü engelleme (ANC) sistemi yer alacak.

Realme Buds Air 3'ün görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

İki renk seçeneği olacak

Gürültü engelleme için üçlü mikrofon dizisi kullanılacak ve şeffaf mod desteği de sunulacak. Mobil cihazlarla bağlantı ise Bluetooth 5.2 teknolojisi ile sağlanacak. Realme Buds Air 3'ün IPX5 korumasına sahip olacağı belirtiliyor. Kablosuz kulaklığın beyaz ve mavi renklerde sunulacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim