Anlık Bildirim

Realme Buds N1 Bluetooth veri tabanında görüntülendi

Fiyat performans odaklı mobil teknoloji ürünleri ile bilinen Realme, yakında yeni bir kablosuz kulaklık tanıtabilir. Realme Buds N1’in Bluetooth sertifikaları görüntülenmeye başladı.
Realme Buds Air 3 Tam Boyutta Gör
Uygun fiyata performans odaklı mobil teknoloji ürünleri üreten Realme, akıllı telefon dışındaki teknolojilere yatırım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hindistan’da Buds Air 6 kulaklığını satışa çıkaran firma, yakında yeni bir kablosuz kulaklık tanıtabilir.

Realme Buds N1 yakında satışa çıkabilir

Firmanın yeni kulaklığı Realme Buds N1, MySmartPrice tarafından Bluetooth Special Interest Group (SIG) ve Hindistan’ın Bluetooth sertifika veri tabanında görüntülendi. RMA2405 model numarasına sahip olması beklenen Buds N1, sertifika verilerine göre Bluetooth 5.4 bağlantı teknolojisi ile gelecek.

Realme Buds N1 - Bluetooth sertifikası Tam Boyutta Gör
Realme’nin yeni kulaklığı iki farklı Bluetooth veri tabanında görüntülense de cihazın teknik özellikleri gizemini koruyor. İddialara göre Realme Buds N1, 28 Mayıs’ta Realme Barzo N65 ile birlikte Hindistan’da tanıtılabilir. Realme Buds N serisini başlatması beklenen kablosuz kulaklık, iddialara göre giriş seviyesine yönelik bir ürün olacak ve oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın küresel pazarda satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim