Anlık Bildirim

Redmi Smart Band Pro tanıtıldı: İşte özellikleri

Redmi Smart Band Pro akıllı bileklik modelinde 1.47 inçlik AMOLED ekran, 450 nit parlaklık değeri, 20 güne kadar kullanım ve ortam aydınlık sensörü yer alıyor.  

Redmi Smart Band Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

İkinci nesil Redmi Watch 2 akıllı saat modelini tanıtan Redmi uygun fiyat arayanları da es geçmiyor. Redmi Smart Band Pro bileklik tarzında ve son dönemde yaygınlaşmaya başlayan dikdörtgen tasarımı temel alıyor. 

Redmi Smart Band Pro özellikleri

Redmi Smart Band Pro adındaki yeni fitness bilekliği modelinde 1.47 inçlik bir AMOLED ekrana sahip. Ekran 450 nit parlaklık seviyesine ulaşabiliyor ve 282 ppi yoğunluk değerine sahip. 

Ekran 2.5D cam ile sağlamlaştırılmış. Gövde de naylon ve plastik karışımından imal. Ekran parlaklığı özel bir sensör ile otomatik olarak ortama göre ayarlanabiliyor. Ayrıca gövde 50 metreye kadar su altında kullanılabiliyor. 

İvme ölçer, jiroskop ve PPG nabız sensörü bulunan bileklik 110 farklı spor ve 15 profesyonel modu algılayabiliyor. Nabız yanında kandaki oksijen oranını da ölçebiliyor. 200mAh kapasiteli batarya normal kullanımda 14 gün, tasarruf modunda ise 20 gün idare edebiliyor. Redmi Smart Band Pro için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim