Anlık Bildirim

RedmiBook Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Redmi markası çok yakında yeni dizüstü bilgisayarını tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala RedmiBook Pro'nun tasarımını gösteren bir tanıtım posteri yayınlandı.

RedmiBook Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

RedmiBook Pro'nun önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor. Çinli firma, lansman tarihinin de artık iyiden iyiye yaklaşması nedeniyle amiral gemisi dizüstü bilgisayarının üzerindeki örtüyü kaldırmaya karar verdi. Görünüşe bakılırsa önceki modellere kıyasla ciddi bir tasarım güncellemesi ile karşılaşacağız.

Sunulan görüntüden yola çıkarak yeni RedmiBook Pro'nun tam boy klavye, büyük bir Touchpad ve tamamen metal kasayla geleceğini söyleyebiliriz. Dizüstü bilgisayarın en dikkat çekici özelliği şüphesiz minimuma indirilmiş ekran çerçeveleri olacak. En azından üst ve yan kısımlardaki çerçeveler bize bu izlenimi veriyor.

RedmiBook Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bilinen özellikleri

RedmiBook Pro'nun 11. nesil Intel Tiger Lake-H35 serisi işlemciler, 16 GB'a kadar RAM, NVIDIA GeForce MX450 ekran kartı ve 2K ekranla sunulacağını biliyoruz. Ayrıca USB Type-C ve HDMI bağlantı noktaları da olacak. RedmiBook Pro'nun tanıtımı 25 Şubat'ta amiral gemisi Redmi K40 akıllı telefonlar ile birlikte yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim