Anlık Bildirim

Resident Evil Village'in korsan versiyonu Steam sürümünden daha iyi performans veriyor

Capcom’un sıradaki Resident Evil oyunu Resident Evil Village'ın korsan sürümünün Steam sürümünden daha iyi çalıştığı iddia edildi ve Digital Foundry de test etti. Evet, korsan sürüm daha iyi çalışıyor

Resident Evil Village'ın crackli versiyonu daha iyi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'ın korsan sürümünün orijinal sürümden, yani Steam versiyonundan daha iyi çalıştığı iddia edildi. Digital Foundry de konuyu kesin bir sonuca bağlamak için test yaptı.

Korsan Versiyon Daha İyi

Digital Foundry editörü Rich Leadbetter'ın aşağıda bulabileceğiniz videoda da detaylı bir şekilde açıkladığı gibi oyunun korsan olan sürümü, orijinal sürümden daha iyi çalışıyor. Bildiğiniz gibi oyunların PC'de korsan oynanamaması için DRM ile koruyorlar ve bu da bir süresidir oyunların performansını bozduğuna dair söylentiler çıkarıyordu.

Aslında bu test ile birlikte bu söylentilerin doğru olma ihtimali biraz daha arttı. Ancak ne yazık ki oyunun crackli versiyonunun yalnızca DRM'yi mi atlattığı yoksa fark edilemeyen bir sorunu daha mı çözdüğü bilinmiyor. Ancak oyunun Steam sürümünde yaşanan sorunların konsol sürümlerinde yaşanmadığını belirtelim. Olayların ardından bir Capcom sözcüsü, PC Gamer ile iletişime geçip Steam üsürümündeki performans sorunlarını araştırdıklarını belirtmiş. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10051 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
resident evil village, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim