Anlık Bildirim

Resident Evil Village'ın PS5 versiyonunda performans ve grafik modları olacak; oyunun haritası paylaşıldı

Capcom’un sıradaki Resident Evil oyunu Resident Evil Village'ın PlayStation 5'te grafik ve performans modları olacağı açıklandı. Ayrıca oyunun haritası da IGN tarafından paylaşıldı.

Resident Evil Village'ın PS5 versiyonunda performans ve grafik modları olacak; oyunun haritası paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı ve popüler video oyun serisi Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village'dan yeni detaylar paylaşıldı. 

Geçtiğimiz günlerde Resident Evil Village'ın yönetmeni Morimasa Sato ile bir röportaj yapıldı. Röportajda Morimasa Sato, oyunun PlayStation 5 versiyonu ile ilgili bazı detaylar paylaştı. Söylediğine göre oyun, PlayStation 5'te performans ve grafik modlarına sahiplik edecek. 

Röportaj esnasında Morimasa Sato'ya Devil May Cry 5'e benzeyen performans ve grafik modları sunulup sunulmayacağı soruldu. Sato ise "Her oyuncu deneyimini tercihlerine göre optimize edebilecek. Buna olanak sağlayacağız." cevabını verdi. Sato ne yazık ki modlar hakkında ayrıntı paylaşmadı.

Resident Evil Village'ın PS5 versiyonunda performans ve grafik modları olacak; oyunun haritası paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Ayrıca IGN geçtiğimiz gün oyunun haritasını paylaştı. Öncelikle oyuna dair en ufak bir detay bile öğrenmek istemiyorum diyenlere bir spoiler uyarısı yapalım. Görsel direkt olarak oyunun içerisinden alınmış gibi duruyor ve direkt olarak haritayı detaylı göstermese de bölgeleri görmemizi sağlıyor. Yani aslında net bir spoiler yok ancak yine de uyarmakta fayda var.

Haritada oyunun dört ana bölgesini gerebiliyoruz. Bu bölgeler: Castle Dimitresu'nun kendisi, Heisenberg's Factory, House Beneviento ve Moreau's Reservoir. Haritanın diğer kısımlarında ise yel değirmeni, asma köprü, değirmen ve kale gibi yerleri görebiliyoruz.

Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. 

Kaynakça https://www.eurogamer.net/articles/2021-04-09-heres-a-look-at-resident-evil-villages-sprawling-map https://www.gamesradar.com/resident-evil-village-ps5-version-will-have-performance-and-graphic-modes/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim