Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Geçtiğimiz saatlerde de filmden ilk fragman paylaşıldı.
Fragmanda popüler birçok karakteri görebiliyoruz. Özellikle düşman tasarımları oyunlardakine yakın. Daha önceki açıklamalarda korku türüne daha yakın olacağını ve oyunlara daha çok benzeyeceğini öğrenmiştik.
Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Johannes Roberts üstleniyor. 24 Kasım 2021'de vizyona girmesi beklenen Resident Evil filminin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.
Resident Evil: Welcome to Raccoon City İlk Fragman
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
10001 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
resident evil, Resident Evil: Welcome to Raccoon City ve