Anlık Bildirim

Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminin vizyon tarihi ertelendi

Seriyi yeniden başlatacak olan Resident Evil filminin vizyon tarihi ne yazık ki ertelendi. Normalde 3 Eylül'de vizyona girmesi beklenen film 2 ay ertelendi.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminin vizyon tarihi ertelendi Tam Boyutta Gör

Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City geçtiğimiz yıl duyurulmuştu ve vizyon tarihi de yine geçtiğimiz aylarda duyuruldu ancak ne yazık ki bu vizyon tarihi ertelendi.

Normalde 3 Eylül 2021'de vizyona girmesi beklenen Resident Evil: Welcome to Raccoon City, 24 Kasım 2021'e ertelendi. Filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda bitirilmişti. Filmin neden ertelendiği ise ne yazık ki bilinmiyor. Dün sabah saatlerinde Sony; bir başka filmi Venom 2'yi, Warner Bros da Mortal Kombat filmini ertelemişti.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City yönetmeni Johannes Roberts, ayrıca film için oyunun atmosferini hissettireceğini ve gerçekten fazlasıyla korkunç olacağını söylemişti. Filmde Racoon City Polis Departmanı ve Spencer Malikanesi gibi markanın ikonikleşmiş bazı mekanlarını da göreceğiz.

Filmin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim