Anlık Bildirim

Sevilen animasyon dizisi Rick and Morty'nin 5. sezonu başlıyor

Popüler ve başarılı animasyon dizisi Rick and Morty'nin beşinci sezonu yarın sabah saatlerinde başlayacakç Türkiye saati ile 21 Haziran 06.00'da ilk bölüm yayınlanacak.

Rick and Morty'nin 5. sezonu başlıyor Tam Boyutta Gör

2013 yılında Adult Swim kanalında yayın hayatına başlayan son dönemin popüler ve başarılı animasyon serilerinden Rick and Morty'nin beşinci sezonu yarın sabah başlıyor.

Normalde sezon araları uzun olan ancak Rick and Morty'nin beşinci sezonu yarın sabah başlayacak. Geçtiğimiz yıl dördüncü sezonun ikinci kısmı ile pandemi döneminde imdadımıza yetişen dizinin beşinci sezonu yarın sabah Türkiye saati ile 06.00'da başlayacak. Yeni sezonda daha önce yayınlanan fragmanlara baktığımızda yine eğlenceli ve yoğun bir sezon bizleri bekliyor gibi duruyor. Umuyoruz Evil Morty gibi genel hikayelere de bu sezonda yer verirler.

Dizinin yedinci sezonu için de aynı şekilde çalışmalar başlamış durumda. Bu da altıncı sezonun en azından senaryo gibi kısımlarının bitirildiğini gösteriyor. Beşinci sezon yine gibi 10 bölümden oluşacak. Dizinin son fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca dizinin tüm bölümlerini de Netflix'te bulabilirsiniz.

Rick and Morty 5. Sezon Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim