Anlık Bildirim

Sağlık Bakanı Koca, maske takma zorunluluğunun yakında hayatımızdan çıkacağını söyledi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı çalışmalarıyla ilgili çok olumlu gelişmelerin yaşanmasını örnek gösterdiği açıklamasında maske takma zorunluluğundan yakında kurtulacağımızı söyledi.

Sağlık Bakanı Koca, maske takma zorunluluğunun yakında hayatımızdan çıkacağını söyledi Tam Boyutta Gör
Son günlerde artan vaka sayılarına bağlı olarak kısıtlamaların yeniden hayata geçirildiği şu günlerde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan farklı bir açıklama geldi.

Koca Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, yakın zamanda maske takma zorunluluğunun hayatımızdan çıkmış olacağını söyledi. Sağlık Bakanı yaptığı açıklamada, son günlerde umutların yeniden yeşermesini sağlayan aşı çalışmalarına vurgu yaptı. Bilindiği üzere Almanya merkezli ve kurucularından ikisinin Türk olduğu BioNTech, Amerikan Pfizer ile geliştirdiği aşıyla ilgili çok olumlu açıklamalar yapmıştı. Aşının %90 oranında etkili olduğunu söyleyen BioNTech CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin, geliştirdikleri Covid-19 aşısının “virüsün başını ezip”, dünyayı esir alan salgına son vereceğinden emin olduğunu söylemişti. Astra Zeneca gibi şirketlerden de gelen umut verici açıklamalar, nihayetinde salgına karşı olumlu bir atmosfer oluşmasını sağladı.

Bakan Koca açıklamasının devamında ise sabırlı olunmasını ve maske kuralına uyulması hususunu bir kez daha hatırlattı. Bakan Koca’nın açıklamasının devamı ise şu ifadeleri kullandı:

Özgürce nefes alacağımız günleri özledik. Maske yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. COVID-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim. Evimizin dışında, başkalarıyla olduğumuz her yerde maskemizi kuralına uygun şekilde takalım. Sabrınız için: Sağ olun.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4234 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
biontech, kovid-19 aşı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim