Anlık Bildirim

Samsung, 20 Ekim etkinliğiyle ilgili beklentileri düşürecek bir paylaşım yaptı

Önümüzdeki hafta Google, Apple ve Samsung etkinlikleri sayesinde oldukça hareketli geçecek. Ancak Güney Koreli dev Samsung'un Galaxy Unpacked Part 2 etkinliği rakiplerinin gölgesinde kalabilir.

Samsung, 20 Ekim etkinliğiyle ilgili yeni bir teaser yayınladı Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğinin 20 Ekim'de gerçekleşeceğini açıkladığında birçok kişide Galaxy S21 FE'nin duyurulacağına yönelik bir beklenti oluşmuştu. Ancak şirket şimdi etkinlik için çıtayı biraz daha aşağı çekecek bir teaser yayınladı.

Yeni videoda Samsung Galaxy logolu şapka takan üç uzaylı yaratık yer alıyor. Bu karakterlerin Galaxy Studio'daki dev ekranlı bilgisayarı kullanarak üzerlerindeki kıyafetin renklerini değiştirdiğini görüyoruz.

Google ve Apple etkinlikleri de var

Paylaşılan yeni teaser Samsung'un Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğinde Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 gibi mevcut akıllı telefonlarının yeni renk seçeneklerini duyurabileceğini ortaya koyuyor. Söz konusu katlanabilir telefonların büyük talep gördüğünü hatırlatalım.

Önümüzdeki hafta içinde diğer teknoloji devlerinin etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Google, Pixel 6 ve 6 Pro amiral gemilerini duyuracak. Apple'ın ise yeni MacBook Pro modellerini sahneye çıkarması bekleniyor. Dolayısı ile Samsung'un sadece akıllı telefonlarının yeni renk seçenekleriyle ilgi uyandırması çok zor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim