Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğini duyurdu: Neler bekleniyor?

Samsung bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini resmen açıkladı. Güney Koreli dev, yeni ürünlerini Google ve Apple'ın hemen ardından 20 Ekim'de tanıtacak.

Samsung, Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğini duyurdu Tam Boyutta Gör

Apple, Google ve Sony markalarının ardından Samsung da yeni ürünlerini tanıtacağı tarihi açıkladı. Güney Koreli şirket 20 Ekim'de Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğine ev sahipliği yapacak. Yayınlanan basın bülteni, lansmanın tam olarak neye yönelik olacağını net şekilde açıklamıyor.

Yaklaşan etkinlik için hazırlanan animasyon videosunda, renkli kutuların içerisine girerek paketlenen uygulama simgelerini görüyoruz. Bu da etkinliğin yazılım odaklı olabileceğine işaret ediyor. Samsung'dan uygulama geliştirmeleri ve güncellemelerle ilgili önemli şeyler duyabiliriz.

Galaxy S21 FE gelir mi?

Lansman kapsamında Galaxy Z Flip 3'ün yeni renk seçenekleri de sunulabilir. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass ise şirketin akıllı ev aletlerini tanıtacağını ve özellikle yeni bir buzdolabı sergileyeceğini düşünüyor.

Tüketicilerin Samsung'dan Galaxy S21 FE beklentisi de var ancak bütçe dostu amiral gemisiyle ilgili çelişkili haberler dolanıyor. Akıllı telefonun iptal edildiğine dair haberler bile çıkmıştı ancak daha sonra bu iddialar yalanlandı. Google ve Apple'ın etkinliklerinde nelerle karşılaşacağımızı az çok bilsek de Samsung etkinliği şu an için bir muamma.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim