Anlık Bildirim

Samsung bu yıl 6,5 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı planlıyor

Galaxy Unpacked etkinliğinde iki yeni katlanabilir akıllı telefonu resmi olarak piyasaya süren Samsung, şimdi ise bu yıl için satış hedeflerini açıkladı.

Samsung 6,5 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi, bu yılın sonuna kadar yaklaşık 6,5 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı planlıyor. Bunların çoğunun yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olması bekleniyor.

Samsung'un planları, 2019'da bildirdiği 0,7 milyon birim satışı çok aşıyor. Ancak yeni modellerin daha düşük fiyatları ve gelişmiş özellikleri göz önüne alındığında, hedef ulaşılabilir görünüyor. Ayrıca şirket bu yıl amiral gemisi Galaxy Note serisini piyasaya sürmeyecek, bu nedenle odak noktası yeni piyasaya sürülen akıllı telefonlar olacak.

Samsung 6,5 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Samsung katlanabilir telefon pazarına hakim

Samsung şu anda katlanabilir akıllı telefon pazarına hakim durumda ve bu segmentte yeterli rekabetin olmaması nedeniyle önümüzdeki yıllarda liderliğini sürdürmesi bekleniyor.

Hatırlatmak gerekirse Samsung Galaxy Z Fold 3 5G'nin fiyatı 1799,99 dolar. Siyah, Yeşil ve Gri olmak üzere üç renk seçeneğiyle satın alınabilir.

Öte yandan Galaxy Z Flip 3, 999 dolar gibi daha düşük bir başlangıç ??fiyatına sahip. Krem, yeşil, lavanta ve siyah olmak üzere dört renkte mevcut ve üç alternatif renk seçeneğiyle ise (gri, beyaz ve pembe) Samsung'un web sitesinde özel olarak satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim