Güney Koreli teknoloji devi, bu yılın sonuna kadar yaklaşık 6,5 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı planlıyor. Bunların çoğunun yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olması bekleniyor.
Samsung'un planları, 2019'da bildirdiği 0,7 milyon birim satışı çok aşıyor. Ancak yeni modellerin daha düşük fiyatları ve gelişmiş özellikleri göz önüne alındığında, hedef ulaşılabilir görünüyor. Ayrıca şirket bu yıl amiral gemisi Galaxy Note serisini piyasaya sürmeyecek, bu nedenle odak noktası yeni piyasaya sürülen akıllı telefonlar olacak.
Samsung katlanabilir telefon pazarına hakim
Samsung şu anda katlanabilir akıllı telefon pazarına hakim durumda ve bu segmentte yeterli rekabetin olmaması nedeniyle önümüzdeki yıllarda liderliğini sürdürmesi bekleniyor.
Hatırlatmak gerekirse Samsung Galaxy Z Fold 3 5G'nin fiyatı 1799,99 dolar. Siyah, Yeşil ve Gri olmak üzere üç renk seçeneğiyle satın alınabilir.
Öte yandan Galaxy Z Flip 3, 999 dolar gibi daha düşük bir başlangıç ??fiyatına sahip. Krem, yeşil, lavanta ve siyah olmak üzere dört renkte mevcut ve üç alternatif renk seçeneğiyle ise (gri, beyaz ve pembe) Samsung'un web sitesinde özel olarak satılıyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:
Geçin bu hikayeleri, nüfusun yarısından çoğu, uygurlar, tibetliler, diğer etnik halklar sefalet içinde yüzüyor, hala daha açık et pazarları var, köpek, kedi eti gırla el altından, polislere rüşvet verilerek satılıyor, dünyanın en rüşvetçi ve dolandırıcı insanları bu çinliler, her türlü hile hurda pislik bunlarda, ne insan hakları ne hayvan hakları hiç bir şey yok.
Japonlar bunu nasıl kaptırdı yahu?
titanfall gerçek oluyor desenize
Tam teşekküllü işlevsel gerçek Mecha yapmak Japonlara değil de Çinlilere kısmetmiş.