Anlık Bildirim

Amazon'da Samsung Galaxy Watch akıllı saatler indirime girdi

Amazon'da Samsung Galaxy Watch 6 Classic modeli başta olmak üzere Galaxy Watch akıllı saatlerde indirim başladı. İndirime giren Galaxy Watch saatlerin linki burada.
Amazon'da Samsung Galaxy Watch akıllı saatler indirime girdi Tam Boyutta Gör
Amazon'un Bahar Fırsatları kapsamında Samsung ürünlerinde indirimler başladı. Samsung Galaxy telefonlarda, tabletlerde, akıllı saatlerde, kulaklıklarda indirimli fiyatlar göze çarpıyor. Samsung Galaxy Watch 6 Classic akıllı saati son 1 ayın en düşük fiyatına satın alma fırsatı yakalayabilirsiniz. İndirimler 26 Mart'a kadar devam edecek.

Amazon'da Samsung Ürünlerinde Bahar Fırsatı

Galaxy Watch 6 Classic'in öne çıkan özellikleri

Amazon'da Samsung Galaxy Watch akıllı saatler indirime girdi Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Watch 6 Classic, 44mm ve 47 mm olarak iki farklı boyutta Super AMOLED ekran ile geliyor. Ekranda çizilmelere karşı dayanıklı safir kristal cam kullanılıyor. Galaxy Watch 6’dan farklı olarak paslanmaz çelik kasası, döndürülebilir metal çerçevesi ve tasarımsal farklılıkları bulunuyor.

Önceki modele göre %18 daha hızlı olan Exynos W930 yonga seti kullanılıyor. Gelişmiş uyku takibi, EKG ve kalp ritmindeki düzensizlikleri uyarma özellikleri dikkat çekiyor. Galaxy Watch 6 Classic, hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada %45’e kadar şarj oluyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Watch 6 Classic

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim