Anlık Bildirim

Samsung, bazı TV ve monitörlerde HDR10+ GAMING desteği sunacak

Samsung, 2022 yılında tanıtacağı bazı TV ve oyuncu monitörlerinde HDR10+ GAMING desteği sunarak kullanıcılar için akıcı oyun deneyimi sağlamayı planlıyor.       

Samsung, bazı TV ve monitörlerde HDR10+ GAMING desteği sunacak Tam Boyutta Gör

Samsung, 2022 yılında tanıtacağı bazı 4K ve 8K TV ve oyuncu monitörlerinin HDR10+ GAMING desteğine sahip olacağını duyurdu. Şirket, bu sayede kullanıcılara sürükleyici ve ultra hızlı HDR oyun deneyimi sağlayacaklarını söyledi.

Samsung TV ve monitörlerde HDR10+ GAMING

Xbox Series X/S'deki Dolby Vision'a rakip olarak gösterilen HDR10+ GAMING,120 Hz'e kadar VRR (Değişken Yenileme Hızı), düşük gecikme süresi ve otomatik HDR kalibrasyonu olmak üzere üç temel üzerine inşa edildi.

Samsung yeni standart hakkında: "Bu yeni standart, oyun geliştiricilere konsollar, PC'ler ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli giriş kaynakları için çeşitli görüntüleme teknolojilerinde manuel kalibrasyona gerek kalmadan oyunculara ilgi uyandıran ve tutarlı bir HDR oyun deneyimi sağlamak için ihtiyaç duydukları araçları sağlıyor." ifadelerinde bulundu.

Samsung, bazı TV ve monitörlerde HDR10+ GAMING desteği sunacak Tam Boyutta Gör

Samsung, HDR10+ GAMING'in şirketin 2022 Neo QLED serisi ve Q70 TV serisi ve üstü ile oyun monitörleri tarafından destekleneceğini duyurdu. Ayrıca NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi, RTX 20 Serisi ve GTX 16 Serisi GPU'lar, 2022 yılında HDR10+ GAMING standardını destekleyecek.

Samsung, Sabre Interactive ve Game Mechanic Studios da dahil olmak üzere birçok oyun şirketinin, HDR10+ GAMING oyunlarını CES 2022'de sergilemesini bekliyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/samsungs-2022-t-vs-and-monitors-will-supports-its-hdr-10-gaming-standard-092655986.html https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-delivers-premium-hdr-gameplay-with-hdr10plus-gaming-standard-support-for-its-new-screens Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim