Anlık Bildirim

Samsung Beam I8520: Android işletim sistemli projeksiyonlu akıllı telefon

Samsung, Android işletim sistemli pico projeksiyon özellikli telefonu Beam I8520'yi duyurdu

Samsung, pico projeksiyon özellikli yeni akıllı telefonu Beam I8520'yi duyurdu. Daha önce yayınladığımız pico projeksiyon özellikli Samsung telefona oranla çok daha gelişmiş özelliklere sahip olan Beam I8520, tasarımı ve sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Samsung, Beam I8520'de 3.7 inç boyutunda Süper AMOLED ekran kullanılıyor. Android 2.1 işletim sistemine sahip olan telefonda Samsung'un TouchWiz 3.0 arayüzü kullanılmış. 8.1 mp kamera LED flaş ile desteklenmiş. 3GB dahili depolama alanına sahip olan Beam I8520, MicroSD girişi ile 32GB'ye kadar fazladan depolama imkanı sunuyor. 3.5 mm kulaklık girişi, A-GPS, GPS, WiFi, çizilmeye dayanıklı yüzey, DivX, H263, H264, MP4, xVID video desteği gibi özelliklerde Beam I8520'ye dahil edilmiş.

Android ve projeksiyonlu Samsung Beam I8520

Samsung'un Beam I8520'ye dahil ettiği projeksiyon Texas Instruments DLP modülünü kullanıyor, 6 lümen parlaklık değerine sahip olan telefonun karanlık ortamda başarılı sonuçlar verdiği söyleniyor.

Android ve projeksiyonlu Samsung Beam I8520

Samsung'un Android 2.1 işletim sistemli pico projeksiyon özellikli akıllı telefonu Beam I8520'nin yaz ayları içinde piyasaya sunulacağı ve fiyatının önümüzdeki haftalarda netleşeceği açıklandı

 

 

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim