Anlık Bildirim

Samsung da Xiaomi, Oppo ve Vivo'nun kablosuz dosya aktarım grubuna katıldı

Samsung, mobil cihazlar (akıllı telefonlar, tabletler vb.) arasında yerel kablosuz veri aktarımı için yeni bir standart geliştiren Mutual Transfer Alliance (MTA) grubuna katıldı.

Samsung da MTA grubuna katıldı Tam Boyutta Gör

MTA (Mutual Transfer Alliance) ittifakı, dünyanın en büyük akıllı telefon tedarikçilerinden bazıları olan Çinli şirketler Xiaomi, Oppo ve Vivo tarafından yaklaşık iki yıl önce kuruldu. Standart, 20 MB / s'den daha yüksek bir hızda dosya alışverişi yapma olanağı sağlıyor.

Daha önce, MTA grubuna OnePlus, Meizu, ZTE, Black Shark ve HiSense gibi şirketler ve ayrıca Republic of Gamers (ROG) oyun markası ile ASUS katılmıştı. Şimdi de Güney Koreli dev Samsung'un ittifaka katıldığı bildirildi.

Samsung da MTA grubuna katıldı Tam Boyutta Gör

MTA'nın popülaritesini artıracak gelişme

Samsung'un zaten kendi kablosuz Hızlı Paylaşım özelliğine sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Görünüşe göre yakın gelecekte şirketin mobil cihazları da MTA teknolojisi için destek alacak.

Samsung'un MTA'ya girmesi, sistemin oldukça hızlı bir şekilde benimsenebileceği anlamına geliyor. Şirket, birçok bölgedeki en büyük akıllı telefon tedarikçisi konumunda ve bu durum MTA'nın popülaritesini artırmaya yardımcı olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim