Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy A serisi telefon modellerini azaltabilir

Samsung’un hali hazırda oldukça geniş ve zengin miktarda Galaxy A serisi akıllı telefonu bulunuyor. Yeni gelen bir rapora göre Samsung, önümüzdeki yıl Galaxy A serisinde bir azaltmaya gidebilir.
Samsung’dan Galaxy A serisi telefonlara kesik! Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy A serisini giriş seviyesinden orta-üst seviyeye kadar geniş bir yelpazeye konumlandırmış durumda. Bu geniş yelpazenin sonucu olarak ürün miktarı da oldukça yüksek. Ancak görünen o ki Samsung, Galaxy A serisi telefon modellerini azaltmayı planlıyor.

Galaxy A serisi küçültülebilir

Yeni bir raporda söylenenlere göre gelecek yıl Galaxy A24'ün bir halefi olmayacak. Samsung'un 2024'te Galaxy A15, Galaxy A35 ve Galaxy A55'i piyasaya süreceği tahmin ediliyor ancak şirket Galaxy A2x serisini iptal edecek.

Samsung'un sadece bir yıl içinde geliştirilen Galaxy A cihazlarının sayısını azaltarak geliştirme maliyetlerini düşürürken kârlılığı ise artırmak istediği bildiriliyor. Seriyi küçültme stratejisinin Galaxy A serisinde daha iyi orta sınıf telefonlara yol açıp açmayacağı tartışmaya açık. Teorik olarak, daha az modele odaklanmak, Samsung'un daha iyi telefonlar geliştirmesine ve daha iyi yazılım desteği sunmasına izin verebilir.

Günün sonunda, Galaxy A serisinin gelecek yıl küçültüleceğinden pek emin olamayız. Ne de olsa 2023'e yeni girdik ve bu yılki Galaxy A modellerinin çoğu henüz piyasaya çıkmadı bile. Hatta gelecek yıl Galaxy S serisinde de Samsung’un değişikliğe gideceği ve S24+ modelinin olmayabileceği söylenmekte. Bununla birlikte Samsung’un 2023 yılı beklentileri de finansal anlamda çok parlak değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim