Anlık Bildirim

Samsung’dan kullanıcılarına YouTube Premium hediyesi

Yakın tarihlerde bir Samsung telefonu aldıysanız modeline göre 2 ay veya 4 ay YouTube Premium üyeliği kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılım şartları ve tarihleri haberimizde.

Samsung’dan kullanıcılarına YouTube Premium hediyesi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticilerinin kutu içerisinde müşterilerine sunduğu yazılım hediyeleri zaman zaman ilgi çekici olabiliyor. Samsung kullanıcıları için YouTube Premium üyelik kampanyası başlatmış durumda.

Samsung telefonlara YouTube Premium

Samsung’un YouTube Premium kampanyası iki kategoride yapılıyor. İlk ketagoride Galaxy S20 serisi veya Galaxy Z Flip satın almış olanlara 4 aylık YTP üyeliği hediye ediliyor. İkinci kategoride ise bu telefonların dışında kalan Samsung telefonlarına 2 aylık YTP üyeliği söz konusu.

Kampanya kapsamında 14 Şubat 2020 sonrasında telefonu satın almış olmak gerekiyor. 5 Mart 2021 tarihine kadar ise telefonlardan YTP hesabının aktifleştirilmesi gerekiyor. Kayıt olmak için ise son tarih 5 Nisan 2021.

Kampanya için diğer bir önemli detay ise herhangi bir şekilde hesabınızın YouTube Premium veya Google Play Music ile ilişkilendirilmemiş ve herhangi bir Premium kampanyasına katılmamış olması gerekiyor. Eğer 1 aylık Premium deneme sürecine katıldıysanız farklı bir Google hesabı kullanmanızda fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim