Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G Samsung'un web sitesinde ve NBTC'de görüntülendi

Samsung'un iki yeni modeli Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G hem Samsung'un resmi internet sitesinde hem de NBTC'de görüntülendi. İşte Samsung'un yeni modelleri hakkında tüm bilinenler.

Samsung Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G resmi olarak doğrulandı Tam Boyutta Gör

Samsung pazara birçok modelle girmeye hazırlanıyor. En çok satan serileri olan Galaxy A ve Galaxy M serisine yeni üyeler katmayı planlayan Samsung, yakında Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G modelini tanıtacak. Ancak daha tanıtım olmadan cihazların geleceği doğrulandı.

Samsung Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G resmi olarak doğrulandı

Samsung yakında iki yeni modeli ile karşımıza çıkacak. Galaxy A13 ve Galaxy M23 isimli cihazlar daha öncesinde sızıntılar ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi Samsung ve NBTC cihazların geleceğini kesin olarak doğruluyor. Bugün Samsung'un web sitesinde SM-A135F/DS ve SM-M236B/DS model numaraları görünen iki cihaz artık kesin olarak geliyor. Model numaralarının sonundaki "DS" kalıpları ise iki cihazın da çift SIM ile geleceğini ortaya koyuyor. Ki NBTC'de bu bilgileri doğruluyor.

Samsung Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G resmi olarak doğrulandı Tam Boyutta Gör

Daha önceden gelen bilgilere göz atmak gerekirse Galaxy A13 Exynos 850 yonga setine sahip olacaktı.3GB RAM ve Android 12 işletim sistemi ile geleceği söylenilen cihazın IPS LCD bir ekran taşıması da bekleniyor.

Samsung Galaxy A13 4G ve Galaxy M23 5G resmi olarak doğrulandı Tam Boyutta Gör

Galaxy M23 ise OIS özellikli 50MP kamera, Snapdragon 750G SoC ve Android 12 gibi özelliklere sahip olacak. Ancak şimdilik bu bilgilerle alakalı yeni bir gelişme yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim