Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A33 5G, dörtlü arka kamera kurulumuyla gelecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni bir akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor. Gelecek yıl tanıtılması beklenen Galaxy A33 5G'nin render görüntüleri ve bazı özellikleri ortaya çıkarıldı.

Samsung Galaxy A33 5G, Ocak ayında tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung bu yılın başlarında Galaxy A32 5G'yi piyasaya sürdü ve bir süre sonrasında akıllı telefonun 4G versiyonunu tanıttı. Şirketin seriye ekleyeceği yeni akıllı telefonu Galaxy A33 5G'nin görüntüleri ve bazı teknik detayları Onleaks ile beraber 91mobiles tarafından ortaya çıkarıldı.

3.5 mm kulaklık girişi yer almayacak

Samsung Galaxy A33 5G, başlangıçta siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olacak ancak daha sonra seriye açık mavi ve turuncu renkler de eklenecek.

Samsung Galaxy A33 5G, Infinity-U ekran tasarımına sahip olacak. Cihaz, 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ AMOLED ekranla gelecek.

Samsung Galaxy A33 5G'nin görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun sağ tarafında güç ve ses ayar düğmeleri bulunacak. Cihazın alt tarafında USB Type-C bağlantı noktasına yer verilirken 3.5 mm kulaklık girişi ise bulunmayacak.

Galaxy A33 5G'de önde tek kamera bulunurken arkada dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Gelecek yılın ilk günlerinde tanıtılacağı düşünülen cihazın, kamera detayları bilinmiyor ancak selefine göre daha yüksek kamera çözünürlüklerine sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim