Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A41 tasarımı ortaya çıktı

Samsung'un orta-alt seviye akıllı telefonu olması beklenen modeli Galaxy A41, geçen ay Geekbench'te özelliklerini belli etmişti. Yeni ortaya çıkan tasarım görselleriyle cihazın tasarımı da belli oldu.

Samsung Galaxy A41 tasarımı ortaya çıktı

Geçen ay Geekbench skorları ortaya çıkan Samsung Galaxy A41 modelinin tasarım görselleri sızdırıldı. Cihaz Infinity-U ekranla geliyor ve 25MP selfie kamerasına sahip olacak.

Galaxy A41 modelinin 6 inç civarında olacağı söylenen ekranı, “U” şeklinde çentiğe sahip olacak ve bu çentik içerisinde 25MP selfie kamerası yer alacak. Arka tarafta 48MP ana kameralı üçlü kurulum yer alan cihazda parmak izi okuyucu ya ekranın içinde yer alacak, ya da yüz tanıma sistemine güvenilecek.

Samsung Galaxy A41 tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Tasarım görsellerinde ortaya çıkan ses tuşları ve açma kapama butonu, sıradan bir konfigürasyon sunuyor. Alt tarafta ise USB-C portu, 3,5mm kulaklık jakı ve hoparlör yer alıyor. 

Kaynağa göre A41, 7,9mm kalınlığında ve kamera çıkıntısı 1 milimetre daha ekliyor. Samsung’un cihaz hakkında herhangi bir bilgi vermemesine karşın Geekbench sayesinde spesifikasyonlara sahibiz. Çipset tarafında MediaTek Helio P65, 4GB RAM ile destekleniyor. Cihaz 64Gb dâhili depolama ve 3500mAh pil ile geliyor. Hızlı şarj konusunda ise maksimum gücün 15W olduğu düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim