Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53'e dair ilk detaylar ortaya çıktı

Samsung'un piyasaya sürmek için çalıştığı yeni orta seviye akıllı telefonu Galaxy A53 hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Sızan ilk bilgilere göre cihaz, dört farklı renk seçeneğiyle gelecek

Samsung Galaxy A53'ün detayları sızmaya başladı Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta seviye akıllı telefon pazarına yönelik yeni cihazları üzerinde çalışıyor. Bu telefonlardan 2022'nin ilk çeyreğinde tanıtılması muhtemel olan Samsung Galaxy A53'e dair bazı detaylar şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Galaxy A53'e dair ilk detaylar

Samsung, geçtiğimiz Mart ayında Galaxy A52 ve Galaxy A52 5G'yi ve daha sonra Ağustos ayında bir yükseltme olarak Galaxy A52s 5G'yi tanıtmıştı. Şimdi ise şirket, 2022 yılında piyasaya süreceği Galaxy A53'ün hazırlıklarını yapıyor. Lansman tarihi yaklaşmamış olsa da cihaz hakkında ilk bilgiler sızmaya başladı.

Sızan bilgiler arasında telefonun sahip olacağı renk seçenekleri yer alıyor. Galaxy A53, siyah, beyaz, açık mavi ve turuncu renklerde satışa sunulacak. Kamera detaylarında ise cihazın Samsung Galaxy A52s ile 64 MP çözünürlüklü aynı birincil lense sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy A53 hakkında henüz başka bir detay bilinmiyor ancak telefonun yonga seti tarafında selefine göre bir yükseltme alacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim