Anlık Bildirim

Samsung Galaxy F42 5G piyasaya sürülmeye yakın: Bluetooth SIG sertifikası aldı

Samsung, akıllı telefon portföyünü durmaksızın genişletiyor. Şirket yakında Galaxy F42 5G'yi piyasaya sürecek. Yeni model Bluetooth SIG veritabanında listelendi.

Samsung Galaxy F42 5G geliyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yakında uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon çıkaracak. Galaxy F42 5G isimli cihaz SM-E426B model numarasına sahip. Akıllı telefon son olarak Bluetooth SIG kurumunun veritabanında ortaya çıktı.

Galaxy F42 5G kısa süre önce piyasaya sürülen Galaxy A22 5G'nin hafif değiştirilmiş versiyonu olarak çıkış yapacak gibi görünüyor. Zira iki telefonun da aynı sertifika altında listelendiğini görüyoruz.

Hatta dahası da var. Listede Galaxy Buddy ve Galaxy Wide 5 modelleri de göze çarpıyor. Görünüşe bakılırsa bu cihazların hepsi Galaxy A22 5G'nin klonu olarak farklı pazarlarda tüketicilere sunulacaklar.

Samsung Galaxy F42 5G geliyor Tam Boyutta Gör

Muhtemel özellikleri

Galaxy F42 5G'nin 90 Hz tazeleme oranına sahip 6.6 inç IPS ekran, MediaTek Dimensity 700 yonga seti, 4/6/8 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca cihazda 48 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemi göreceğiz.

Akıllı telefon kutudan Android 11 işletim sistemi yüklü şekilde çıkacak. Ayrıca en az 6.000 mAh kapasiteli bir pille donatılacağı da gelen haberler arasında. Galaxy F42 5G'nin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim