Anlık Bildirim

Yakında çıkacak Galaxy F54'ün pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu

Samsung çok yakında yeni bir F serisi telefon piyasaya sürecek. Orta sınıf saflarına katılması beklenen Galaxy F54 isimli modelin pil kapasitesi ve şarj hızı hakkında bilgiler geldi.
Samsung Galaxy F54'ün pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu Tam Boyutta Gör
Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz ay Orta Doğu bölgesinde Galaxy M54 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şirket şimdi de aynı cihazın farklı bir versiyonunu Samsung Galaxy F54 adı altında diğer pazarlarda satışa sunmaya hazırlanıyor.

SM-E546B/DS model numarasına sahip akıllı telefon için Samsung'un Bangladeş, Hindistan ve Levant web sitelerinde destek sayfaları mevcut. SGS Fimko sertifikasyon kurumu tarafından onaylanan cihazın 6.000 mAh kapasiteli bir pil içereceği bildiriliyor. Sertifika belgesi ayrıca Galaxy F54'ün 25W hızlı şarj desteği sunacağını ortaya koydu.

Samsung Galaxy F54'ün pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu Tam Boyutta Gör

Bazı farklılıklar olabilir

Akıllı telefonun donanım özelliklerinde bazı bölgesel farklılıklar olabilir ancak henüz bu konuda bizi aydınlatacak bir bilginin olmadığını belirtelim. Yeni model çok yakında resmiyet kazanacak. Samsung tıpkı Galaxy M54 modelinde olduğu gibi Galaxy F54'ü de hiç tantana koparmadan sessiz sedasız bir şekilde piyasaya sürebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim