Anlık Bildirim

5000 mAh ve 4 GB RAM: Samsung Galaxy M14 5G'nin performans testi ortaya çıktı

Samsung Galaxy M14 5G için bir Geekbench testi paylaşıldı. Güney Koreli firma bu model için bir destek sayfası oluşturdu. Yeni cihazın tanıtım tarihi henüz belli değil. Kendisinin performansı nasıl?
Samsung Galaxy M14 5G Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy M14 5G yakında tanıtılacak. Kendisinin Geekbench testi şimdiden ilgi çekmeyi başardı. Yeni bir Exynos işlemcisi ile piyasaya sürüleceği iddia edilen bu modelin gücünü Exynos 1330 isimli işlemciden alacağı söyleniyor.

 

Samsung Galaxy M14 5G Geekbench testi ile sahada

Exynos 1330'da 2 adet 2.4 GHz hızında çalıştırılan ARM Cortex-A çekirdeği ile 6 adet 2.0 GHz hızında çalıştırılan ARM Cortex-A çekirdeğinin yer alacağı belirtiliyor. Bu işlemciye grafik konusunda Mali-G615 destek verecek.

Samsung muhtemelen bu telefonu daha fazla bellek ve daha fazla depolama seçeneğiyle piyasaya sürecek. Teste tabi tutulan modelde 4 GB RAM mevcut. Android 13 ve One UI 5.0 ikilisi de Galaxy M14 5G'ye eşlik ediyor.

Samsung Galaxy M14 5G Tam Boyutta Gör
Tek çekirdekli testten 751, çok çekirdekli testten ise 2051 puan almayı başaran bu ürünün ekran boyutu 6.8 inç olabilir. Bu ekran Full HD Plus özelliği ile donatılabilir.

Ekranın arkasında 50 MP çözünürlüğünde olan bir ana kamera bulunabilir. Arka tarafta ise kullanıcıları 16 MP'lik bir özçekim (Selfie) kamerası karşılayabilir. Son olarak Galaxy M14 5G'nin batarya kapasitesi 5000 mAh olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim