Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 amiral gemileri plastik kasa ile gelebilir

Teknoloji üreticisi Samsung'un, önümüzdeki yılın ilk aylarında tanıtacağı Galaxy S21 amiral gemisi akıllı telefonların plastik kasa ile geleceği iddia ediliyor.

Samsung Galaxy S21 amiral gemileri plastik kasa ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki ay merakla beklenen yeni Galaxy S21 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Yaklaşan amiral gemisi cihazların teknik özellikleri aşağı yukarı belli olmuş durumda diyebiliriz. Yeni bilgiler ise akıllı telefonların tasarımları hakkında.

Eski bir Samsung çalışanı olan Koreli bir YouTuber'a göre, Galaxy S21 serisinin tamamı Samsung'un kullanmaktan pek hoşnut olduğu plastik veya bir başka deyişle 3D Glasstic kasa ile gelecek. Yeni serideki üç modelin de dayanıklı polikarbonat bir arka kapakla donatılacağı söyleniyor.

Cama benzer bir malzeme

Söz konusu malzeme, Samsung'un daha uygun fiyatlı cihazlarında kullandığı Glasstic materyalinin geliştirilmiş bir versiyonu olabilir. Ancak kesinlikle cam olmadığı belirtiliyor. Glasstic, görünüm olarak cam hissiyatı veren plastik bir malzeme olarak tanımlanmış.

Galaxy S21 serisinin tasarım detaylarını paylaşan blog yazarı Johyun Lee, eski bir Samsung çalışanı ve daha önce piyasaya sürülmemiş ürünlerin bazı kesin ayrıntılarını açıklamıştı. Ancak bu bilginin henüz resmi olarak onaylanmadığını da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4173 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s21 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim