Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 4 sağlamlık testine sokuldu

Samsung Galaxy Z Flip 4, JerryRigEverthing tarafından dayanıklılık testine sokuldu. Yanma, bükülme ve çizilmeye karşı Galaxy Z Flip 4 neler sunuyor? işte video 

Samsung Galaxy Z Flip 4 sağlamlık testine sokuldu Tam Boyutta Gör

Günümüzde katlanabilir telefonlar Samsung Galaxy Z modelleri ile büyük bir ivme kazanmış olsa da, dayanıklılık söz konusu olduğunda birçok kullanıcının aklında soru işaretleri bulunuyor. Akıllı telefonlara uyguladığı sağlamlık testleri ile bilinen JerryRigEverything ise, akıllardaki bu soruları cevaplayacak yeni bir video paylaştı. Ünlü kanalın yeni konuğu olan Samsung Galaxy Z Flip 4, çizilme, yanma ve bükülme testlerinden geçirildi.

Galaxy Z Flip 4 ne kadar dayanıklı?

Paylaşılan videoda yer alan çizilme testlerinde, telefonun arka panelinin Mohs sertlik ölçeğine göre altıncı seviyede çizilmeye başladığı, yedinci seviyede ise ciddi çizikler oluştuğu görülüyor.

Bilindiği üzere Galaxy Flip 4, katlanabilir yapısından kaynaklı elastik bir ön kaplamaya ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle ekranda oluşan çizikler ikinci seviyede görünür hâle gelirken, telefonun tırnak darbelerine karşı da dayanıksız olduğu göze çarpıyor. 

Videonun devamında yer alan menteşe testlerinde katlanabilir telefonunun toprak karşısında başarılı bir işe imza attığını söyleyebiliriz. Ancak ateş söz konusu olduğunda Galaxy Z Flip 4'ün ekran kaplamasının eridiği ve dayanıksız olduğu görünüyor. Bükülme testinde ise içinden garip bir çatlama sesi gelen ancak sağlamlığını koruyan telefon, zorlu denemeler sonucunda doğru bir şekilde kapanmıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim