Anlık Bildirim

iPhone 15 serisinden ilk bilgiler geldi: Modeller arası fark açılıyor

2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen Apple iPhone 15 serisinden yeni detaylar paylaşıldı. Yeni seride yer alacak modeller birbirleri arasında önemli farklara sahip olabilir.

iPhone 15'ten ilk bilgiler geldi: Modeller arası fark açılıyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde merakla beklenen iPhone 14 ailesini tanıtan Apple, tarihte ilk kez Pro modellerinde yeni bir işlemciye, standart modelde ise eski nesil işlemcinin güncellenmiş bir versiyonuna yer verdi. Şimdi de Apple analisti Ming Chi Kuo ve Mark Gurman, gelecek iPhone serileri hakkında dikkat çeken bilgiler paylaştı. 

Modeller arası fark açılacak

Kuo’ya göre Apple, giderek daha rekabetçi hale gelen pazarda üst model telefonların tercih edilmesi için kullanıcılara daha fazla neden sunmayı planlıyor. Bununla birlikte Pro ve standart modeller arasında büyük bir özellik farkı oluşturulacak. Böylece Kuo, yeni değişikliğin Pro modellerin sevkiyat sayılarını artıracağını ve nihayetinde iPhone 15 ailesinin ortalama satış fiyatının da yükseleceğini söylüyor.

Bir diğer analist Mark Gurman ise, Apple’ın 'Ultra' lehine 'Pro Max' adlandırma şemasını geride bırakacağını düşünüyor. Zira yakın zamanda Apple Watch Ultra’yı piyasaya süren şirketin, M serisi işlemcileri de Pro, Max ve Ultra olarak birbirinden ayırdığı düşünüldüğünde yeni bilgilerin gerçeklik payı taşıdığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7184 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim