Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip3 özellikleri ve basın görselleri sızdırıldı

Önümüzdeki günlerde duyurulacak olan Samsung Galaxy Z Flip3 5G'nin teknik özellikleri ve yeni görselleri sızdırıldı. İşte Galaxy Z Flip3 5G ile ilgili ortaya çıkan detaylar

Samsung Galaxy Z Flip3 sızdırıldı Tam Boyutta Gör

11 Ağustos'ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulacak cihazlardan Galaxy Z Flip3 5G'nin teknik özellikleri ve resmi basın görselleri ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy Z Flip3 5G neler sunacak?

Alman haber sitesi WinFuture'den gelen bilgilere göre Galaxy Z Flip3 5G, 1080x2640 çözünürlüğe ve 120 Hz tazeleme hızına sahip 6.7 inç'lik içe katlanabilen delikli AMOLED ekran üzerine kurulacak. Corning Gorilla Glass Victus ile korunan bu ekrana, arka tarafta da 512 x 260 piksel çözünürlüklü 1,9 inçlik kompakt bir ekran eşlik ediyor. 

Samsung Galaxy Z Flip3 sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Gücünü Snapdragon 888 çipsetinden alacak olan Galaxy Z Flip3'te 8 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama birimi yer alacak. Ancak ne yazık ki microSD kart desteği bulunmadığı için hafızayı artırabilmek mümkün olmayacak. Tüm bu donanımlar ise 3300 mAh kapasiteli bataryadan beselenecek.

İşbu kameraya geldiğinde ise akıllı telefonun, OIS destekli 12 MP f/1.8 ana sensör ve 12 MP f/2.2 ultra geniş açılı sensörden oluşan bir arka kamera paketine sahip olacağı bildiriliyor. Ön tarafta ise f/2.4 diyafram değerine sahip 10 MP çözünürlüklü kamera sensörünün yer alacağı gelen bilgiler arasında. 

Samsung Galaxy Z Flip3 sızdırıldı Tam Boyutta Gör

166 x 72,2 x 6,9 mm ebatlarında ve 183 gram ağırlığında gelecek olan Galaxy Z Flip3'ün taşıyıcı iskeleti ise alüminyumdan olacak. Yan tarafta güç tuşuna entegre edilmiş parmak izi tarayıcısıyla gelecek olan telefonun 1099 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim