Anlık Bildirim

Samsung Game Launcher büyük bir güncelleme aldı

Samsung Game Launcher uygulaması yeni güncellemesi ile avatar yumurtaları kazanma imkanı getirirken ana bileşenleri de birbirinden ayıran bir tasarım belirlenmiş.

Samsung Game Launcher güncellemesi Tam Boyutta Gör

Samsung’un bir dönem Google tarafından hedefe konduğu iddia edilen uygulama ekosistemi gelişmeye devam ediyor. Kendi uygulama mağazasını başarılı bir şekilde yürüten firma oyun desteği tarafında da iddialı. 

Samsung Game Launcher nedir?

Samsung cihazlarında yer alan Game Launcher mevcut oyunlarınızı uygulama çekmecesinden kaldırarak kendi penceresine dahil ediyor, çeşitli bildirimler, anlık oynanan hazır oyunlar ve oyun önerileri ile farklılık yaratıyordu. Ayrıca oyunlarda arka plan çalışmalarını optimize ederek akıcılığa katkı sağlıyordu. 

6.0.01.3 güncellemesi ile birlikte Game Launcher büyük değişikliğe uğradı. Koyu temasını devam ettiren uygulama artık oyunlarınız ile anlık oyun listelerini ayrı sekmelere yerleştirmiş. Oyunların ne zaman kurulduğu veya silindiği gibi bildirimleri içeren bir aktivite bölümü gelirken ve oyunlardan gelen bildirimler de ana pencere içerisine alınmış. 

Diğer bir yenilik ise yumurtalar. Uygulamanın belirlediği görevleri yerine getirdiğinizde yumurta kazanıyorsunuz ve bunların içerisinden kullanabileceğiniz profil resimleri çıkıyor. Böylece profil resmine göre ne kadar ilerlediğiniz anlaşılabiliyor. Güncelleme hali hazırda kullanıma sunuldu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim