Anlık Bildirim

Samsung akıllı saat ve kulaklıklar, "kendin tamir et" programına eklenebilir

Samsung, "kendin tamir et" programına akılı saat ve kulaklıkları da eklemeyi planlıyor olabilir. Şirket, Self Repair Assistant adlı mobil uygulama için yeni ticari marka başvurusunda bulundu.
samsung self repair assistant kendin tamir et Tam Boyutta Gör
Samsung’un yaptığı yeni marka başvurusu, şirketin kendi kendini onarma asistanı adında yeni bir mobil uygulama üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

Mobil uygulama geliştiriliyor

Self Repair Assistant, Samsung tarafından akıllı saatler, tabletler, cep telefonları ve kulaklıkların kendi kendi kurulumu ve kendi kendine bakımı için telefonlara yönelik bir bilgisayar uygulaması yazılımı olarak tanımlanıyor.

Samsung, kendi kendine tamir programını yaz aylarında Amerika’da başlattı. Program, Amerika’daki Galaxy telefon kullanıcılarına kendi cihazlarını orijinal parça ve ekipmanlarla onarım imkanı veriyor. iFixit ile iş birliğiyle başlatılan kendin tamir et programında kullanıcılara cihazı nasıl tamir edecekleri hakkında da detaylı bilgi veriliyor. Ancak bu program, Galaxy S20 serisi, Galaxy S21 serisi, Galaxy Tab S7 Plus gibi belli Samsung telefonlar ve tabletlerle sınırlı. Kullanıcılar, artık Galaxy saatlerini ve kulaklıklarını da tamir edebilecek gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim