Anlık Bildirim

Samsung, OLED ekranlar için bilgilendirme sayfası açtı

Akıllı telefon pazarında OLED ekranlı modellerin payının artması üzerine harekete geçen Samsung yeni bir bilgilendirme sayfası açtı. Telefonunuz OLED ekran mı öğrenebilirsiniz.
Samsung OLED Era Tam Boyutta Gör
OLED ekran konusunda sektör liderliğini korumaya devam eden Samsung, akıllı telefonlarında OLED ekran olup olmadığını merak eden kullanıcılar için OLED Era adıyla bir bilgilendirme sayfası açtı.

Samsung OLED Era nedir?

İlk dönemde Galaxy S veya Galaxy Note gibi amiral gemisi serilerde gördüğümüz OLED ekran teknolojisi artık Galaxy A ve Galaxy M serileri ile daha alt seviyelere de sunulmaya başladı. Diğer markaların da devreye girmesiyle akıllı telefon pazarında OLED ekranlı modeller önemli bir taban elde etti.

Samsung tarafından hayata geçirilen OLED Era adındaki yeni sayfa, akıllı telefon sahiplerine ekranları ile ilgili bilgiler sunmayı amaçlıyor. Sayfada Xiaomi, Asus, Oppo, Meizu, Vivo, OnePlus gibi pek çok markaya ait akıllı telefonları bulmak mümkün.

Kullanıcı sayfada telefon modelini bulduktan sonra OLED ekran olup olmadığı gösterilirken haliyle Samsung’un OLED teknolojisinin ne tür üstünlükler sunduğuna dair de çeşitli bilgiler veriliyor.  

Samsung OLED Era

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim