Anlık Bildirim

Samsung, fütüristik tasarıma sahip oyuncu monitörü Odyssey Ark'ı tanıttı

CES 2022 fuarında yeni televizyon teknolojileri ve ürünlerini tanıtan Samsung, oldukça şaşırtıcı bir tasarıma sahip Odyssey Ark'ı duyurdu. 55 inç boyutlarındaki yeni monitör, oyuncuları şaşırtacak.

Samsung şaşırtıcı tasarıma sahip yeni oyuncu monitörünü tanıttı Tam Boyutta Gör

2022 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) dünyanın ilk 4k 240Hz yenileme hızına sahip oyuncu monitörü Odyssey Neo G8’i duyuran Samsung, fütüristik bir tasarıma sahip yeni monitörü Odyssey Ark'ı tanıttı.

Farklı bir kullanıcı deneyimi sunacak

4K çözünürlük ve 55 inç ekrana sahip devasa monitör, 16:9 ekran formatı ile farklı bir kullanıcı deneyimine imza atmayı planlıyor. Parlaklık ve renk özelliklerinden ödün vermeden oyun ve programlarda rahat bir şekilde kullanılabilecek yeni monitör, ayrıca aydınlatma ve arayüz kontrolleri için kablosuz bir kumandaya sahip olacak.

Samsung şaşırtıcı tasarıma sahip yeni oyuncu monitörünü tanıttı Tam Boyutta Gör

Büyük ekran boyutuna kıyasla uyarlanabilir standı ile dikey olarak da kullanılabilecek Odyssey Ark, kokpite benzeyen dikey kavisli tasarımı ile oyun, çoklu görev ve çoklu pencere işlemlerinde kolaylıklar sunacak. 

İçerik üreticilerini ve oyuncuları hedefleyen Odyssey Ark'ın, Samsung'un 2.500 dolar fiyat etiketine sahip Odyssey G9'a kıyasla daha yüksek bir fiyata sahip olacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte monitör hakkındaki tüm teknik detayların yakında Samsung tarafından paylaşılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim