Anlık Bildirim

Samsung'un 3 boyut etkisi oluşturan ekranının videosu paylaşıldı

Ekran teknolojileri konusunda büyük yatırımlar yapan ve Galaxy Z telefonları bulunan Samsung, 2 boyutlu görüntüleri 3 boyutlu hale çevirebilecek yeni ekranının videosunu paylaştı.

Samsung, şekil alabilen 3 boyutlu ekran teknolojisini paylaştı Tam Boyutta Gör

Katlanabilir ekranların giderek yaygınlaşması ile Samsung, yeni ekran teknolojileri konusunda çalışmalara devam ediyor. Koreli teknoloji devi, Galaxy Z telefonları için sunduğu bükülebilir ekranlar ile günümüzde yer edinirken, şirketin yıllardır çalıştığı bir başka proje daha bulunuyor.

Gerdirilebilir ekran teknolojisi

2017 yılında düzenlenen Society for Information Display fuarında Samsung tarafından ilk kez gösterilen gerdirilebilir ekran teknolojisi, 9,1 inçlik gerdirilmiş bir ekran ile görücüye çıkmıştı. 2 boyutlu içeriğin 3 boyutlu bir şekilde sunulmasını sağlayacak geliştirmeler yapan şirket, 13 inçlik yeni ekran protipinin videosunu paylaştı.

Paylaşılan videoda köpüren lav yüzeyi, adeta gerçekmiş gibi görünerek yükselip alçalıyor. Bunun yanı sıra sunulan görüntünün doku ve şeklini yansıtabilen yeni ekranın şu an için ticari bir ürüne entegre olması beklenmiyor. Şirket yeni ekran teknolojileri için büyük adımlar atsa da, bükülebilir ekranların güvenilirliği günümüzde hala onay almış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim