Anlık Bildirim

Samsung, su ve toza dayanıklı yeni SSD’sini duyurdu

Harici SSD’leri oldukça beğenilen Samsung; su, toz ve darbeye dayanıklı yeni SSD’sini duyurdu. T7 Shield, 1TB ve 2TB seçenekleri ile geliyor ve oldukça hafif ve minimal yapıya sahip.

Samsung, suya dayanıklı yeni SSD’sini duyurdu Tam Boyutta Gör

T serisi ille harici SSD dünyasında oldukça beğenilen Samsung, yeni SSD’sini duyurdu. T7 Shield; su, toz ve darbelere dayanıklı olarak geliyor.

 1GB/s’a yakın hızlar sunuyor

IP65 sertifikasına sahip T7 Shield; su ve toza karşı dayanıklı bir yapı sunuyor. Ayrıca cihaz, 3 metreye kadar düşmelere dayanıklı. 1TB ve 2TB seçenekleri ile gelen T7 Shield, 3 farklı renke sahip. Cihaz, USB 3.2 Gen2 arayüzüne ve 1050MB/s seri okuma ve 1000MB/s seri yazma hızlarına sahip.

Samsung T7 Shield, önceki Samsung SSD modelleri gibi AES 256-bit donanım şifrelemesine sahip, ayrıca Samsung Portable SSD 1.0 ve Samsung Magician Software uygulamaları ile çalışıyor. T7 Shield; Windows 7 ve üstü, Mac OS X 10.10 ve üstü, Android Lollipop ve üstü gerektiriyor. 160 dolardan başlayan T7 Shield, 98 gram ve oldukça minimal bir tasarıma sahip. Cihaz, hem USB-C hem de USB-A kabloları ile geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim