Anlık Bildirim

Samsung’un ilk pop-up kameralı telefonu göründü

Orta fiyat segmentinde mücadele edecek yeni Samsung telefonu mekanizmalı ön kamerası ile firma açısından bir ilke imza atacak. İlk görseller sızdırılmış durumda.

Samsung’un ilk pop-up kameralı telefonu göründü Tam Boyutta Gör

Son dönemde agresif bir ekran kasa oranı elde etmek isteyen akıllı telefon üreticileri üst kısımdan yukarı çıkabilen ön kamera tercihini zaman zaman kullanmaya başladı. Samsung da ilk kez bu teknolojiye telefonlarında yer verecek.

İlk olacak

Sızdırılan ilk görsellere göre Samsung’un yeni akıllı telefonu 6.5 inç boyutlarında ve orta segmente hitap ediyor. Arka kısmı kavisli ve 3 kameralı bir yuva mevcut. Boyutların ise 183.5mm x 77mm x 9.2mm şeklinde olduğu ifade ediliyor.

Mekanizmalı kamerada tek bir sensörün olduğu ve yanında LED flaş veya derinlik sensörü gibi detayların olmadığı dikkat çekiyor. Mekanizma sayesinde ekran biraz daha çerçevesiz bir görünüm kazanmış. Ayrıca üst kısımda bir kızıl ötesi modül de yer alıyor.

Henüz telefonun ismi veya modeli gibi detaylar netlik kazanmış değil ancak Galaxy A veya Galaxy M serisine dahil olacağı kesin. Önümüzdeki haftalarda telefon ile ilgili daha fazla bilgi gündeme gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim