Anlık Bildirim

Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmini yayınladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yanlışlıkla, yaklaşan Galaxy S21 FE akıllı telefonun resmi tanıtım görselini yayınladı. Cihazın önümüzdeki aylarda çıkması bekleniyor.

Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE telefonun resmini yayınladı Tam Boyutta Gör

Samsung'un geçen yılın en çok satan Galaxy S20 FE modelinin devamı niteliğindeki Galaxy S21 FE akıllı telefonunu bu yıl içinde tanıtması bekleniyor. Biz duyurusunu beklerken şirket yanlışlıkla cihazın resmi tanıtım görselini yayınladı.

Samsung'un Instagram hesabında yayınlanan okul çantası görselinde Galaxy S21 FE'nin tanıtım fotoğrafı yayınlandı. Samsung bu gönderiyi kaldırdı, ancak neyse ki görsel platformdan silinmeden önce kaydedilmişti.

Resim, Galaxy Buds Pro kulaklıklar ve Galaxy Book dizüstü bilgisayar ile birlikte Galaxy S21 FE'nin açık mor modelini göstermekte. Bu akıllı telefonun Galaxy S21 FE olduğunu, gövdenin geri kalanının rengiyle eşleşen kamera gövdesi sayesinde biliyoruz.

Samsung yanlışlıkla Galaxy S21 FE telefonun resmini yayınladı Tam Boyutta Gör

Snapdragon 888 işlemci ile gelecek

Galaxy S21 FE'nin FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç AMOLED ekrana sahip olacağı zaten biliniyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip Snapdragon 888 işlemci tarafından desteklenecek.

Görselde de görebileceğiniz gibi telefonun arka tarafında üç adet kamera bulunuyor. Ayrıca 32MP ön kamera alacağı ve hızlı şarj desteğine sahip 4.370mAh bataryaya sahip olacağı bildirildi. Geçen hafta ortaya çıkan bir sızıntı, Samsung'un telefonu gri, açık yeşil, açık mor ve beyaz renklerde piyasaya süreceğini ortaya çıkarmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9537 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s21 fe ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim