Anlık Bildirim

Seat Leon'un giriş seviyesi de üst ÖTV dilimine girdi, fiyatı uçtu

Temmuz 2021 itibariyle Seat Leon'un yüzde 50 ÖTV dilimine giren versiyonu kalmadı. Giriş seviyesindeki Seat Leon 1.0 TSI 110 HP Style versiyonu da yüzde 80'lik dilime geçti.

2021 seat leon yan Tam Boyutta Gör

Kurdaki hareketliliğin genellikle otomobil fiyatlarını yukarı çektiği doğru. Fakat işin içine ÖTV dilimi de girince bu yükselişler bazen ciddi boyutlara ulaşıyor. Söz konusu değişim bu kez Seat Leon'un giriş seviyesini vurdu.

Seat Leon fiyatları 2021 temmuz

Seat Leon ülkemizde üç farklı donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. Giriş seviyesindeki Style paketi hariç diğer seçenekler bundan üç ay önce yüzde 50'lik dilimden yüzde 80'lik ÖTV dilimine transfer olmuştu. Şimdi aynı durum Seat Leon 1.0 TSI 110 HP Style versiyonu için de geçerli oldu ve otomobilin net fiyatı sadece 2 bin TL civarında artmasına rağmen liste satış fiyatı 231 bin TL'den 281 bin TL'ye yükseldi.

Öte yandan Seat Leon'un diğer paketlerinde de bu kadar yüksek olmasa da bir miktar artış söz konusu. Buna göre şu anda tek otomatik seçenek olan 1.0 eTSI 110 HP DSG Style Plus'ın liste fiyatı 319 bin TL'den 331 bin TL'ye yükseldi. 1.5 TSI ACT 130 HP FR seçeneğiyse artık 309 bin TL yerine 321 bin TL liste fiyatına sahip.

2021 seat leon arka Tam Boyutta Gör

Seat Leon'un Style paketinin öne çıkan donanımları arasında 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, LED ön sis farları, EcoLED ön ve arka farlar, spor arka spoyler, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar, arka park sensörleri, tek bölgeli otomatik klima, otomatik yanan kısa farlar, eve geliş/evden çıkış aydınlatması, anahtarsız çalıştırma, yağmur sensörü, kendiliğinden kararan dikiz aynası, 8,25 inç multimedya, sürücü ve yolcu ön-yan ve perde hava yastıkları, ön orta bölümde merkezi hava yastığı, ön bölge asistanı, e-Call, hız sabitleme sistemi ve hız sınırlayıcı, şerit takip asistanı bulunuyor.

Bu artışla birlikte Seat Leon'un fiyatı kuzeni Golf'e epey yaklaşmış durumda. Zira fiyat listelerine baktığımızda Golf'ün de 110 beygirlik 1.0 litre TSI - manuel versiyonunun Impression paketiyle birlikte 289 bin TL seviyesinden başladığını görüyoruz.

Bu arada 150 beygirlik eTSI motor ve DSG şanzımana sahip FR versiyon da ağustos ayı gibi Türkiye'de olacak. Bu versiyonun fiyatı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23388 kez okundu.
86 kişi, toplam 90 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, s5 hf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim