Anlık Bildirim

Sevilen şehir inşa etme oyunu Frostpunk, yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak

2018 yılında PC için yayınlanan ve fazlasıyla olumlu yorum alan şehir inşa etme oyunu Frostpunk, bu yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak.

Sevilen şehir inşa etme oyunu Frostpunk, yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını NetEase Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise 11 bit studios'un yaptığı başarılı şehir inşa etme oyunu Frostpunk, yıl sonunda iOS cihazlar için çıkış yapacak.

Geçtiğimiz yıllarda mobil için duyurulan Frostpunk'ın bu yıl sonunda iOS için yayınlanacağı açıklandı. Android sürümü ile ilgili bir açıklama yapılmadı ancak Android için çıkış yapacağı da biliniyor.

Ne yazık ki oyunun mağaza sayfaları da açılmış değil bu yüzden pek fazla ayrıntı bilinmiyor. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Frostpunk Hakkında

This War of Mine'ı yapan ekibin en son oyunu Frostpunk, ısının yaşam anlamına geldiği ve her kararın bir bedelinin olduğu bir toplum olarak hayatta kalma oyunu. Tamamen donmuş bir dünyada, insanlar karşı konulamaz soğukla başa çıkabilmek için buhar gücü teknolojisini geliştiriyor. Oyunda sana düşen görevse dünyadaki son şehri inşa edip halkının hayatta kalması için gerekli araçları güvence altına almak.

İyileştirme ve kaynak yönetimi, empati yapma ve mantıklı karar alma süreciyle sıklıkla çelişir. Şehir ve toplum yönetimi ise hükümdarın vaktinin çoğunu alsa da şehrin tarihini ve bugünkü durumunu anlamak için dış dünyayı keşfetmek de büyük bir önem taşıyor.

Halkının hayatta kalmasını sağlamak için nasıl kararlar alacaksın? Sınırların zorlandığında neleri göze alacaksın? En önemlisi de bunlar olurken kime dönüşeceksin?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim